cercador

ENQUESTA

Consideres interessant que l'Ajuntament de Vallirana incrementi la seva presència a les xarxes socials?

  • Inici
  • S’inicia el període d’enviament de propostes dels Pressupostos Participatius de 2019

S’inicia el període d’enviament de propostes dels Pressupostos Participatius de 2019

Les propostes es poden presentar fins al 25 de febrer.
La Comissió també va aprovar destinar 10.000 € per als Pressupostos Participatius Joves

11/2/2019. els Pressupostos Participatius de 2019, dotats enguany amb 200.000 €. El punt de sortida d’aquesta segona edició es va celebrar divendres amb la primera reunió de la Comissió dels Pressupostos Participatius, després de ser escollits per sorteig públic el dia anterior.

El període per presentar propostes es tancarà el 25 de febrer i es poden presentar presencialment a l'OAC o telemàticament a la plataforma de Civiciti (adjuntem enllaç)

En aquesta reunió els membres van revisar el Reglament dels Pressupostos Participatius per tal de fer les modificacions adients, van establir el calendari del procés i van decidir cedir una part dels pressupostos a un segon projecte innovador que funcionarà paral·lelament als Pressupostos Participatius 2019: els Pressupostos Participatius Joves, dotats amb 10.000 € perquè els joves del municipi decideixin en què s’han d’invertir, deixant 190.000 € per als Pressupostos Participatius 2019. La iniciativa té per objecte fomentar la incidència dels joves en la vida pública i donar-los a conèixer les eines democràtiques de què disposen per a canviar el seu entorn.

Els membres de la Comissió d’enguany són els següents: l’alcaldessa de Vallirana, Eva Martínez, el regidor de Cultura Joan Manel Arrabal, la regidora de Participació Ciutadana, Elisabeth Romero, el regidor de Ciutadans, Enrique Giráldez, el regidor de Vallirana Sí se Puede, José Ávila, la representant del grup d’ERC, Montse Ortiz, el representant de Junts per Vallirana, Luís Martínez, Isidre Campderrós, del Club de Futbol Vallirana i Dani Domínguez, de Hyun Su Vallirana. A títol individual, els representants per part de la ciutadania són Eduard Pérez, Salvador Fortiana, Johanna Beledo i Mari Cruz Guerrero.


+ Informació al document adjunt.

Documents relacionats

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem