cercador

ENQUESTA

Consideres interessant que l'Ajuntament de Vallirana incrementi la seva presència a les xarxes socials?

4. Inici contractació 2017

Aquesta fase de contractació només serà d’aplicació a les línies de subvenció L1 i L2:

A)PROCEDIMENT ORDINARI:

Atorgada la subvenció, l’entitat beneficiària disposa de 4 mesos per a realitzar el procés de selecció i la contractació.

Un cop contractat el treballador/a, l'entitat beneficiària disposa de 10 dies hàbils per a presentar per registre la documentació d'Inici de la Contractació (formulari DIC segons línia de subvenció i documentació que s’especifica al mateix formulari).

En cas de baixa laboral del treballador/a contractat/ada per a aquesta subvenció, es pot substituir amb un altre treballador/a pel temps restant no gaudit de la subvenció atorgada (sempre que compleixi els requisits i es mantinguin les condicions laborals subvencionades).

B) PROCEDIMENT EXCEPCIONAL


En cas que l’entitat beneficiària s’aculli a les dues situacions excepcionals de sol·licitud de subvenció (base 8.2), la presentació de la documentació d’inici de contractació comptarà des del dia següent a la recepció de la notificació d’atorgament de subvenció.

Subvenció Foment i Millora de l'Ocupació 2017

L'Ajuntament de Vallirana, a través de la Regidoria d’Ocupació, Comerç, Empresa, Consum i Turisme, ha elaborat la quarta edició de la convocatòria de subvenció "Foment i millora de...

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem