cercador

ENQUESTA

Consideres interessant que l'Ajuntament de Vallirana incrementi la seva presència a les xarxes socials?

3. Gestió oferta de treball a la subvenció 2018

La gestió de l’oferta de treball a través del Servei Local d’Ocupació de Vallirana és un requisit si heu sol·licitat la subvenció Foment i Millora de l’Ocupació i de l’Activitat Econòmica a Vallirana. Es pot gestionar amb caràcter previ a la sol·licitud de subvenció o en paral·lel a la seva petició.

A través de la borsa de treball municipal, empreses, comerços i autònoms podeu inserir les ofertes de treball per a cercar candidats/es per a cobrir les vostres necessitats de personal.

Aquesta intermediació laboral es realitza a través de la XARXA XALOC de la Diputació de Barcelona, aplicatiu informàtic que connecta a gran part dels serveis locals d'ocupació dels ajuntaments de la província de Barcelona (www.diba.cat/slo).

En un primer moment es fa una primera recerca a través dels demandants de feina inscrits a la borsa de treball de Vallirana, podent ampliar-se la recerca de candidats/es a la resta de serveis locals d'ocupació de la Xarxa XALOC (per gestió interna o per difusió en obert a la web).

Per a gestionar l'oferta de treball ompliu els documents "Formulari de l'oferta de treball" i el "Full de compromís" i retorneu-los signats i segellats per correu electrònic (escanejat) o per fax. Més informació al mateix formulari.

Per a gestionar l'oferta de treball amb major eficiència és molt important concretar:
1. les funcions i tasques a desenvolupar de l'ocupació,
2. el perfil professional de l'ocupació a cobrir (concretant si són requisits obligatoris o valorables), i
3. les condicions laborals que s'ofereixen.

Posteriorment us demanem la col·laboració necessària per a fer el seguiment i tancament de l'oferta de treball, tot informant-nos de les persones contractades i la data d'alta del contracte.

Documents relacionats

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem