cercador

ENQUESTA

En les properes dates hi haurà eleccions generals (28 abril) i municipals i europees (26 maig). Tens clar si votaràs i a qui?

  • Inici
  • Foment confirma la voluntat de finalitzar la variant el més aviat possible, però no dona una data de finalització

Foment confirma la voluntat de finalitzar la variant el més aviat possible, però no dona una data de finalització

Estudiaran la proposta de desviament de vehicles pesats per la AP-7 al seu pas per Vallirana

13/4/2018. L’Ajuntament de Vallirana ha rebut resposta a la carta dirigida al Ministre de Foment, Íñigo de la Serna, a data 31 de gener, sobre les obres de la variant de Vallirana. La carta ve signada pel Director General de Carreteres, Jorge Urrecho Corrales, qui informa que “s’està treballant a les obres a ple rendiment” perquè “la variant pugui entrar en servei el més aviat possible”. Tot i això, continuen sense posar una data de finalització.

La carta també confirma que, prèvia coordinació, els membres de la Comissió de la Variant podran fer de nou una visita d’obres per a comprovar el seu estat, i que es tindrà en consideració la petició que s’inclogui el tram de la N-340 al seu pas per vallirana dins les mesures de desviament a l’AP-7 dels vehicles pesats, tal com s’ha fet a Tarragona.

La Comissió de la Variant de Vallirana es reunirà el proper dijous dia 19 per a valorar la resposta i estudiar les possibles accions a portar a terme després de la resposta rebuda. Recordar que la Comissió de la Variant està formada per una representació de tots els partits del consistori, i també per a tots aquells ciutadans i ciutadanes que hi volen formar part a títol individual. Per a inscriure’s només s’ha d’enviar un correu electrònic a comunicacio@vallirana.cat.

Podeu veure la resposta del Director General de Carreteres, Jorge Urrecho Corrales, al document adjunt.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem