cercador

ENQUESTA

Consideres interessant que l'Ajuntament de Vallirana incrementi la seva presència a les xarxes socials?

  • Inici
  • Eva Martínez, presidenta del Consell Comarcal del Baix Llobregat

Eva Martínez, presidenta del Consell Comarcal del Baix Llobregat

Fotografia: Consell ComarcalFotografia: Consell Comarcalampliar imatge [+]

L’alcaldessa de Vallirana ha estat escollida a l'acte de constitució del Consell d’avui

19/07/2019. Avui s’ha celebrat l'acte de constitució del Consell Comarcal sorgit de les eleccions municipals del passat mes de maig, i a la sessió s’ha escollit com a presidenta de l’entitat comarcal Eva Martínez, alcaldessa de Vallirana i candidata presentada pel PSC. Aquesta elecció ha estat fruit de l’acord de govern signat entre PSC, En Comú Guanyem i JxCat.

Eva Martínez relleva així a l’anterior president del Consell Comarcal, Josep Perpinyà, també del PSC, convertint-se en la presidenta de la novena legislatura del Consell (2019-2023).

L’alcaldessa de Vallirana presidirà un govern comarcal que en el pacte establert amb ECG i JxCat prioritza els serveis a les persones, l’habitatge, la cultura i el patrimoni, la dinamització econòmica, l’activitat agrícola, el turisme, el medi ambient, la salut, la mobilitat i l’educació.

A les eleccions municipals, el PSC va obtenir al Baix Llobregat 200 regidors/ores als consistoris i 16 representants al Consell Comarcal, 3 més que l’última legislatura.

Àlia Kirchner, consellera comarcal

En el mateix acte de constitució ha pres possessió del seu càrrec de consellera comarcal Àlia Kirchner, regidora d'ERC i cap de l'oposició a l'Ajuntament,

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem