cercador

ENQUESTA

Els resultats de les eleccions municipals 2019 ¿t'han sorprés?

  • Inici
  • Establerts els membres de la Comissió del c/ Major

Establerts els membres de la Comissió del c/ Major

Es va fer el sorteig entre les persones inscrites

15/03/2019. Ahir es va establir la composició de la Comissió del c/Major que estarà formada per representants del Consistori, dels grups polítics, del comerç i de les entitats locals, i de la ciutadania amb el suport tècnic municipal. Ahir se’n va fer el sorteig i en els propers dies es convocarà els membres de la Comissió per a la primera reunió.

Aquesta comissió és un espai de participació que pretén estudiar i deliberar les diferents fases de reparació i reforma del carrer Major per a la seva transformació en un eix per cohesionar la vida comercial, cívica i ciutadana del nostre poble. La comissió també tindrà com feina incentivar la participació dels valliranencs i valliranenques en el projecte del carrer Major realitzant campanyes informatives.

Per part del Consistori hi haurà l’alcaldessa (o persona a qui delegui la presidència), els o les regidores de Participació i Urbanisme. També hi serà present un/a representant de cadascun dels grups municipals, i un tècnic municipal, aquest amb veu però sense vot. Per part del comerç local hi haurà representació d’Unió de Botiguers (1) i també comerciants a títol individual (2). La ciutadania estarà representada per 4 persones i 2 entitats.

Ahir es van establir els representants del comerç (Copydays, Art Piscines i PC Informàtics), de les entitats (ADF i Protecció Civil) i de la ciutadania (Toñi Gutiérrez, Laura Jiménez, Óscar Pizarro i Lluís Eduard Hernández). També es van establir 2 suplents de la ciutadania per si calgués que substituïssin alguna de les persones triades.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem