cercador

ENQUESTA

En les properes dates hi haurà eleccions generals (28 abril) i municipals i europees (26 maig). Tens clar si votaràs i a qui?

  • Inici
  • Es redueix el pressupost 2018 per a la variant en 7,5 milions €

Es redueix el pressupost 2018 per a la variant en 7,5 milions €

Segons es desprèn de la proposta dels Pressupostos Generals de l’Estat per al 2018

04/04/2018. Amb la presentació ahir dels Pressupostos Generals de l’Estat per al 2018 i segons comunicat de premsa de la Delegació del Govern a Catalunya, s’ha fet públic que aquest any el Govern Central té previst destinar 24,2 milions d’euros a les obres de la variant. Una xifra que confirma, malauradament, les sospites que la variant de Vallirana allarga el seu termini de finalització fins al 2019.

Malgrat s’ha demanat en diferents ocasions una confirmació de la finalització de les obres al Ministeri de Foment, a la Demarcació de Carreteres i a la Delegació del Govern, no s’ha obtingut cap resposta. Des de la Comissió de la Variant es van enviar diverses cartes sol·licitant aquesta data de finalització i en cap cas s’ha rebut resposta. Uns escrits en el que també es reclama que el desviament de camions de l’N340 cap a l’AP7, que van acordar Govern Central i Generalitat, inclogui també el tram de Vallirana

Cal recordar que l’anterior ministra de Foment, Ana Pastor, ara fa 2 anys en una visita a les obres de la variant va dir que aquestes estarien acabades el 2017. Per tant, no s’acomplirà aquesta data i l’única via de connexió entre Barcelona i Tarragona exempta de peatge seguirà sense aquesta millora reclamada ja fa gairebé 30 anys. Els darrers estudis xifren en 32.000 vehicles els que entren al municipi per l’oest cada dia, una situació insostenible que posa en perill la seguretat de la ciutadania.

Des de l’Ajuntament i des de la Comissió de la Variant, formada per tots els partits i grups polítics del municipi i per la ciutadania, es continuarà treballant per assolir una finalització de les obres al més aviat possible i es reclamarà que es comencin les feines per a la variant de les Casetes, ja que la congestió de vehicles es traslladarà a l’entrada al barri.

Tanmateix, es convocarà una reunió de la Comissió de la Variant per analitzar les darreres informacions.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem