cercador

ENQUESTA

Els resultats de les eleccions municipals 2019 ¿t'han sorprés?

  • Inici
  • Es presenta l’exposició “Controles?” sobre la prevenció de les drogodependències

Es presenta l’exposició “Controles?” sobre la prevenció de les drogodependències

Es podrà visitar del 6 al 22 de novembre a l’Institut Vall d’Arús

10/10/2018. Dilluns es va fer a l’Institut Vall d’Arús la presentació de l’exposició itinerant de la Diputació de Barcelona “Controles?” sobre els riscos de les drogues i com prevenir-ne el consum. A l’acte hi va assistir l’alcaldessa Eva Martínez, acompanyada dels regidors de l’equip de govern Òscar Suñé i Alex Llorca, així com del regidor de CiU Josep Busquet i dels representants dels Serveis Socials, professorat, Escola d’Adults, entitats locals, Ampes, CAP, Policia Local, Casal de la Gent Gran...

L’exposició es podrà visitar del 6 al 22 de novembre a l’Institut Vall d’Arús, en horari de dilluns a divendres en visites concertades de 9 a 17 h, els dimecres amb entrada lliure de 17 a 19 h. “Controles?” és un programa per a la prevenció de les drogodependències amb l’objectiu de proporcionar informació i treballar els factors de protecció per prevenir-ne el consum; promoure actituds responsables entre els joves treballant activitats per a la vida, com també reflexionar sobre l’estil educatiu dels pares i mares per prevenir el consum de drogues dels fills i filles.

Des de l'Ajuntament s'agraeix a l'Institut Vall d'Arús la cessió de l'espai per poder fer l'exposició.

Quan s’obri l’exposició us en donarem informació, però si en voleu més, podeu contactar amb el Casal de Joves (93 683 23 34 – pij@vallirana.cat).

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem