cercador

ENQUESTA

Consideres interessant que l'Ajuntament de Vallirana incrementi la seva presència a les xarxes socials?

  • Inici
  • Entra en vigència la nova targeta de la Deixalleria

Entra en vigència la nova targeta de la Deixalleria

A partir d’avui només es pot utilitzar la nova targeta

02/01/2019. Avui és el primer dia que només es pot utilitzar la deixalleria municipal si es té en propietat la nova targeta d’usuari que substitueix l’anterior. Des del mes de novembre es pot sol·licitar la nova targeta a l’Ajuntament, només cal aportar una còpia del rebut de l’IBI donat que la targeta va associada al registre cadastral del domicili.

Aquesta targeta permetrà registrar les diferents aportacions de residus dels usuaris a la Deixalleria que, en cas de complir amb els requisits de l’ordenança municipal, pot donar opció a les bonificacions en la taxa de residus. Amb la nova targeta ja no caldrà aportar cap tiquet amb les aportacions a la deixalleria per optar a les bonificacions.

La nova targeta es pot sol·licitar a l’Oficina d’Atenció Ciutadana en l’horari de matí de dilluns a divendres (de 8.30 a 14.30 h) i en horari de tarda també els dijous (de 16.30 a 19 h). En cas de no poder anar en aquest horari es pot delegar en qualsevol persona sempre que aporti el rebut de l’IBI i faciliti el DNI, telèfon i correu electrònic del propietari.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem