cercador

ENQUESTA

Consideres interessant que l'Ajuntament de Vallirana incrementi la seva presència a les xarxes socials?

  • Inici
  • Els alumnes del Taller d’Art exposen les seves obres a la Masia

Els alumnes del Taller d’Art exposen les seves obres a la Masia

Un any més, el talent dels alumnes que participen en els diferents cursos del Taller d’Art municipal ha quedat demostrat. Grans i petits van lluir-se dimecres en la inauguració de l’exposició dels Alumnes, que va guanyar-se la felicitació de tots els presents. La mostra romandrà oberta fins al 29 de setembre.

Dibuixos, pintures, escultures i estampats sobre seda són algunes de les obres que es poden trobar a l’Exposició dels Alumnes del Taller d’Art que, una vegada més, han demostrat el seu talent en una mostra molt visual, original i treballada.

Grans i petits van assistir ahir a la inauguració, que va comptar també amb la presència de l’alcalde de Vallirana, Josep Alemany, i la regidora de Dinàmiques Culturals i Turisme, Paz Egido. “Sento molt d’orgull per la tasca que el Taller d’Art realitza a la Masia, i felicito a tots els artistes per la gran qualitat de la feina feta”, va afirmar Alemany en el seu discurs. Per la seva banda, la regidora de Cultura, Paz Egido, va ressaltar l’evolució dels alumnes, i el bon resultat de l’exposició gràcies a l’esforç, les ganes i la il•lusió que posen els artistes.

L’exposició compta, sens dubte, amb obres molt treballades, i destaca pel color, el bon gust i l’originalitat dels artistes, que cada any superen les expectatives del professorat.

Enguany, la inauguració va estar marcada pel record dels companys Valentí Galan i Gabina Franco, traspassats aquest estiu, que van formar part del Taller d’Art durant molts anys i que, segons la regidora de Cultura, van ser uns exemples d’il•lusió i de companyonia.

Recordeu que l’exposició dels Alumnes del Taller d’Art estarà oberta fins al 29 de setembre.Ja podeu veure el vídeo, a la Videoteca, al Facebook i al canal Youtube de l’Ajuntament.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem