cercador

ENQUESTA

Consideres interessant que l'Ajuntament de Vallirana incrementi la seva presència a les xarxes socials?

  • Inici
  • El programa de la Festa Major de Sant Mateu 2019 ja és al carrer!

El programa de la Festa Major de Sant Mateu 2019 ja és al carrer!

Els actes s’inicien el 7 de setembre i finalitzen el 5 d’octubre

26/08/2019. Aquest matí s’ha començat el repartiment del programa de la Festa Major de Sant Mateu 2019, que compta amb més d’una cinquantena d’actes organitzats per l’Ajuntament amb la col·laboració de les entitats locals. Uns actes festius, culturals i esportius oberts a tothom i pensats per gaudir de la Festa Major de Sant Mateu amb la família i els amics.

Abans de Sant Mateu destaquen el Font de l’Avi Fest, la Cursa Popular 11 de setembre, el “vermutillo” dels Diables i la Kàrstica BTT i, del 19 al 22 de setembre, els actes més tradicionals de la Festa Major, com el Sopar Popular, el Tocagresca, la celebració solemne de la Diada de Sant Mateu amb la Cercavila i les sardanes, la Matinal de Festa Major, el correfoc, la Nit Jove i les activitats infantils.

Els programa d’actes finalitza el 5 d’octubre amb la 4a Cursa del Mussol, però abans també està programada la representació de “El Nom”, a càrrec del Grup de Teatre del Casino Valliranenc i la XV Baixada de Trastos amb nou recorregut pel carrer Major.

Podeu consultar el programa al document adjunt.

Gaudiu de la Festa Major i participeu-hi!

Documents relacionats

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem