cercador

ENQUESTA

Un any més hem celebrat la Festa Major de Sant Mateu. Què t'ha semblat?

  • Inici
  • El pressupost municipal per al 2018: 19.234.024 €

El pressupost municipal per al 2018: 19.234.024 €

Es va aprovar en el ple ordinari d’ahir dijous

01/12/2017. El ple de l’Ajuntament va aprovar amb els vots favorables dels regidors i regidores del PSC i el vot contrari de la resta dels partits i grups del consistori, el pressupost municipal per al 2018 que arriba als 19.234.024 €. Un pressupost que l’alcaldessa Eva Martínez va definir com “el pressupost de les millores als barris i la consolidació dels grans projectes, alhora que també molt social”. En comparació al 2017 creix en 882.683 €.

En la seva explicació l’alcaldessa va destacar que aquest pas endavant en els pressupostos és possible pel sanejament econòmic que s’ha fet de les comptes municipals que s’ha assolit des de l’equip de govern amb la cooperació dels treballadors municipals i la ciutadania. Eva Martínez va destacar que amb aquest pressupost es continua amb el compliment dels compromisos adquirits per l’equip de govern i que el pressupost potencia diverses línies de treball. Aquestes són: el sanejament econòmic, la igualtat d’oportunitats, l’educació, l’ocupació, les inversions als barris, la cura de l’entorn natural, la transparència i la participació, i els grans projectes.

En el proper número del Viure Vallirana (que es repartirà a finals de desembre) s’ampliarà la informació relativa al pressupost 2018.

El ple també va aprovar altres punts i mocions. Detallem tot seguit els diferents punts i els resultats de les votacions:

1. Aprovació de l’acta del ple ordinari del 5 d’octubre. Es va aprovar per unanimitat.
2. Conveni d’encàrrec de gestió de la prestació dels serveis mínims de salut pública de competència municipal entre el Departament de Salut i l’Ajuntament de Vallirana (2017/2021). Es va aprovar amb els vots favorables de tots els regidors i regidores excepte l’abstenció del regidor de Sí es Pot-Sí se Puede Vallirana (SPV).
3. Contracte d’obres de construcció del pavelló poliesportiu de Vallirana i urbanització de l’entorn: proposta de delegació de les funcions de l’òrgan de contractació. Es va aprovar amb els vots favorables de tots els regidors i regidores excepte el vot contrari del regidor de Junts per Vallirana (JxV).
4. Iniciació de l’expedient del procediment d’adquisició a títol lucratiu (per donació) de l’edifici i espais annexos del carrer de Pau Casals de Vallirana, propietat de l’entitat Casino Valliranenc. Es va aprovar amb els vots favorables de tots els regidors i regidores excepte l’abstenció del regidor de SPV.
5. Ordenança especial reguladora dels usos comercials i de restauració als edificis unifamiliars aïllats que enfronten a la N-340. Aprovació inicial amb els vots favorables de tots els partits i grups excepte l’abstenció de SPV.
6. Modificació de crèdits núm. 15/2017, mitjançant crèdit extraordinari. Es va aprovar inicialment amb el vot favorable de PSC, ERC, CiU, C’s i l’abstenció de SPV i JxV.
7. Pressupost General, bases d’execució i plantilla de personal de l’Ajuntament per a l’exercici 2018. Aprovat inicialment amb els vots favorables del PSC i els vots contraris de la resta de partits i grups.
8. Moció del grup municipal del PSC a l’Ajuntament de Vallirana per fer de l’educació una eina fonamental per a la construcció d’una societat plenament democràtica, socialment cohesionada i econòmicament pròspera. Es va aprovar amb els vots favorables de totes i tots els regidors menys el vot contrari del regidor C’s.
9. Moció del grup municipal Ciutadans a l’Ajuntament de Vallirana en defensa dels veïns afectats per ocupacions especulatives i incíviques. Es va aprovar amb vot de qualitat de l’alcaldessa, ja que en la votació van votar a favor C’s, en contra SPV, i es van abstenir la resta.
10. Moció del grup municipal Sí es Pot-Sí se Puede a l’Ajuntament de Vallirana d’adhesió al fòrum Estratègia Catalana Residu Zero. Es va aprovar per unanimitat.

El ple va cloure amb la informació d’alcaldia i els precs i preguntes. En properes dates podreu veure el ple a Vallirana TV.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem