cercador

ENQUESTA

Consideres interessant que l'Ajuntament de Vallirana incrementi la seva presència a les xarxes socials?

  • Inici
  • El ple no aprova la moció de rebuig a la sentència judicial als representats polítics i socials de l’independentisme

El ple no aprova la moció de rebuig a la sentència judicial als representats polítics i socials de l’independentisme

Presentada per ERC, ECP i JxV en el ple extraordinari d’ahir

14/11/2019. El ple de l’Ajuntament de Vallirana, en sessió extraordinària d’ahir dijous 13, no va aprovar la moció presentada pels grups municipals d’Esquerra Republicana de Catalunya (ERC), En Comú Podem Vallirana En Comú Guanyem (ECP) i Junts per Vallirana (JxV), de rebuig a la sentència del judici als i les representants polítics i socials de l’independentisme. La moció va comptar amb els vots contraris dels regidors i regidores del PSC, i el vot favorable dels representants d’ERC, Vallirana Ets Tu (VET), ECP i JxV.

A la sessió es van absentar la regidora de VET, Laura Ferrer, i la de Ciutadans (Cs) Sonia Serrano. La lectura de la moció la van fer els 3 grups que la presentaven i posteriorment cada grup va expressar la seva intenció de vot. En el cas de VET, el regidor Jordi Roca va recordar que en els temes extra municipals la seva formació donava llibertat de vot als seus regidors i que per tant el seu vot seria a títol individual.

Diversos regidors i regidores van informar que renunciaven a la remuneració de la sessió parlamentària, gest que va agrair l’alcaldessa. Per part d’ERC es va anunciar que la remuneració que els correspon pel ple es destinaria a una entitat social del municipi.

Després de la votació, l’alcaldessa va donar per tancat el ple. Podeu veure el ple íntegrament al canal de Youtube “Plens Municipals de l’Ajuntament de Vallirana”. Adjuntem enllaç.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem