cercador

ENQUESTA

Consideres interessant que l'Ajuntament de Vallirana incrementi la seva presència a les xarxes socials?

  • Inici
  • El Ple aprova un pressupost municipal de 18.530.762 € per al 2020

El Ple aprova un pressupost municipal de 18.530.762 € per al 2020

Es va aprovar amb els vots de l’equip de govern

29/11/2019. El ple ordinari de novembre va aprovar ahir el pressupost general i la plantilla de personal de l’Ajuntament de Vallirana per a l’exercici de 2020, en un ple de 18 punts a l’ordre del dia que va incloure, entre d’altres, aspectes del patrimoni cultural i de turisme i mocions relacionades amb el 25N, el poble kurd i el procés independentista. En breu podreu veure íntegrament al canal de Youtube “Plens Municipals Ajuntament de Vallirana” (vegeu enllaç adjunt).

El pressupost municipal per al 2020 serà de 18.530.762 € i és, en paraules de l’alcaldessa Eva Martínez, un pressupost que té en compte el creixement de la plantilla de treballadors municipals amb la creació de 7 noves places estructurals, creades per gaudir d’estructura més sòlida tècnicament que permeti consolidar els serveis que s’ofereixen la ciutadania a les àrees d’educació, participació ciutadana, cultura i esports i igualtat, entre d’altres.

D’altra banda, és un pressupost marcat per l’increment d’un 8% en els Serveis Socials, amb una dotació total de 865.000 €, i per les inversions, de les quals destaquen els 400.000 € previstos pel projecte i les obres del Carrer Major, 300.000 € per a reformes al Casino Valliranenc, 200.000 € pels Pressupostos Participatius i 500.000 per un pla de millores i manteniment dels barris.

A banda de l’aprovació inicial del pressupost de 2020, es van registrar els següents resultats en les votacions dels punts de l’ordre del dia.

1. Aprovació de l’acta del Ple ordinari de data 26 de setembre de 2019. Es va aprovar per unanimitat.

2. Aprovació de l’acta del ple extraordinari del 22 d’octubre de 2019. Es va aprovar per unanimitat.

3. Aprovació de l’acta del ple extraordinari del 13 de novembre de 2019. Es va aprovar per unanimitat.

4. Resolució del conveni per la cessió d’ús de la Masia de Can Julià, atesa la renúncia presentada pel cessionari, associació Equino-Canino, recuperació de la possessió d’aquest immoble per part de l’Ajuntament de Vallirana i extinció del conveni. Va ser aprovada per unanimitat.

5. Derogació de l’ordenança núm. 46, reguladora de la ubicació de clubs socials de cànnabis i de les condicions d’exercici de la seva activitat al terme municipal de Vallirana com a conseqüència de la resolució judicial dictada pel tribunal superior de justícia de Catalunya, sala del contenciós administratiu, secció tercera, en el recurs núm. 286/2017, en data 16 de juliol de 2019. Es va aprovar amb els vots a favor del PSC i Cs, l’abstenció de VET i els vots en contra de ECP i JxV.

6. Declaració d’especial interès o utilitat municipal a diferents obres de les quals s’ha sol·licitat bonificació de la quota de l’import de construccions, instal·lacions i obres. Es va aprovar amb el vot favorable del PSC, ERC, VET, Cs i JXV i l’abstenció de ECP.

7. Nomenament d’un representant d’aquest Ajuntament al Consorci de Turisme del Baix Llobregat. Es va aprovar amb els vots positius del PSC, Cs i JXV i l’abstenció d’ERC, VET i ECP.

8. Aprovació inicial del Pressupost General, les bases d’execució i la plantilla de personal de l’Ajuntament de Vallirana per a l’exercici de 2020. Es va aprovar amb els vots a favor del PSC i els vots en contra d’ERC, VET, Cs, ECP i JxV.

9. Modificació pressupostària exp. Comptable 19/2019 mitjançant transferències de crèdit. Es va aprovar amb el vot positiu del PSC, l’abstenció de VET i JxV i el vot negatiu d’ERC, Cs i ECP.

10. Delegació de competències a la Junta de Govern Local d’aprovació de l’addenda del conveni entre l’Agència Catalana de l’Aigua i l’Ajuntament de Vallirana, per a l’execució de les obres de sanejament del nucli de Can Julià, la cessió de l’explotació del sistema de sanejament de El Lledoner i per l’assumpció del finançament de la gestió del sistema de sanejament de Mas de les Fonts i els col·lectors de Sant Feliu. Es va aprovar amb els vots a favor del PSC i Cs, l’abstenció d’ERC i els vots en contra de VET, ECP i JxV.

11. Moció per la commemoració del 25 de novembre, Dia Internacional contra la Violència de les Dones. Es va aprovar per unanimitat.

12. Moció del grup d’ERC en suport del poble kurd i contra l’ofensiva al territori de Rojava. Va ser aprovada per unanimitat.

13. Moció política del grup municipal de Ciutadans a l’Ajuntament de Vallirana de condemna de la violència i el terrorisme en democràcia. No es va aprovar, amb els vots en contra del PSC, ERC, VET, ECP i JxV i el vot a favor de Cs.

El ple va cloure amb la informació de l’alcaldia i els precs i preguntes.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem