cercador

ENQUESTA

Consideres interessant que l'Ajuntament de Vallirana incrementi la seva presència a les xarxes socials?

  • Inici
  • El Parlament de Catalunya aprova dues propostes de resolució sobre el CAP de Vallirana

El Parlament de Catalunya aprova dues propostes de resolució sobre el CAP de Vallirana

ampliar imatge [+]

PSC Vallirana amb Marta Moreta (diputada PSC)PSC Vallirana amb Marta Moreta (diputada PSC)ampliar imatge [+]

Destinar els recursos per cobrir les vacants en ginecologia i pediatria, i establir un calendari perquè d’altres especialistes passin consulta de forma periòdica a Vallirana.

7/6/2019. El Parlament de Catalunya ha aprovat per unanimitat dues de les tres propostes de resolució sobre la recuperació dels serveis de salut del CAP de Vallirana presentades el 2018 pel Grup Parlamentari Socialista i Units per Avançar i el Grup Parlamentari de Ciutadans.

Les propostes aprovades per unanimitat són, en primer lloc, destinar els recursos necessaris per a cobrir de manera urgent les vacants de metge especialista en ginecologia i pediatria i, d’altra banda, establir un calendari perquè altres especialistes passin consulta de forma periòdica al CAP de Vallirana, per a evitar que la ciutadania hagi de desplaçar-se per rebre una atenció adequada.

La tercera proposta, no aprovada pels vots en contra d’ERC i JxC, demanava donar compliment a la recuperació dels serveis de 24 h dels Centres d’Atenció Primària del Baix Llobregat, en els termes reflectir a la Resolució 752 de l’anterior legislatura, i garantir l’apertura del servei d’urgències de 24 h al CAP de Vallirana abans de finalitzar l’any 2018 (la proposta es va presentar al juliol de 2018).

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem