cercador

ENQUESTA

Consideres interessant que l'Ajuntament de Vallirana incrementi la seva presència a les xarxes socials?

  • Inici
  • El Consell d’Infants avança en la presa de decisions

El Consell d’Infants avança en la presa de decisions

Es va fer la segona reunió de treball dijous 7

12/02/2019. El passat dijous 7 de febrer es va celebrar la segona reunió del Consell Municipal d’Infants, una trobada de treball per avançar en la presa de decisions que afecten els encàrrecs que se’ls va posar a l’acte de constitució. La sessió va comptar amb l’assistència de l’alcaldessa Eva Martínez i la visita de la regidora de Participació Ciutadana, Elisabeth Romero.

Els consellers i conselleres van continuar treballant pels tres encàrrecs que l’alcaldessa els va donar, i ja tenen un d’ells gairebé enllestit: la celebració d’una festa per als infants del poble. Pel que fa a les formes de promoure el civisme, els consellers i conselleres han decidit que faran un anunci amb un eslògan que tingui una rima, i que promogui el bon comportament a la via pública i que recordi la importància del civisme.

Per al tercer encàrrec, que és la remodelació del Parc de la Bassa, l’alcaldessa va portar uns quants catàlegs de parcs infantils per tal que els consellers i conselleres s’inspiressin, i es va fer un llistat de tots els elements que consideren que calen per al Parc de la Bassa.

En la propera reunió, que se celebrarà el divendres 1 de març, els consellers i conselleres hauran de fer els deures que tenen com són: decidir el lloc on celebrar la festa, portar les rimes o poemes que hagin realitzat amb els seus companys per a l’anunci pel civisme.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem