cercador

ENQUESTA

Els resultats de les eleccions municipals 2019 ¿t'han sorprés?

  • Inici
  • El Consell d’Infants a punt d’assolir tots els encàrrecs de l’alcaldessa

El Consell d’Infants a punt d’assolir tots els encàrrecs de l’alcaldessa

L’acte de tancament serà el 25 d’abril

12/3/2019. El Consell d’Infants es va reunir la setmana passada per acabar de tancar els encàrrecs que els va marcar l’alcaldessa el dia de la seva constitució.

Pel que fa a la proposta d’una festa infantil, els consellers i conselleres ja tenen clara la idea de festa que volen fer i ja han decidit el dia, el lloc i la temàtica. Només falta traslladar la informació al plenari per tal de treballar conjuntament la proposta.

Un altre dels temes a tractar era el Parc de la Bassa. El Consell ha treballat molt intensament per a decidir quins són els jocs més adients per als infants del municipi. Després de treballar conjuntament amb l’equip tècnic municipal, ja hi ha un disseny del parc ideal.

I, finalment, pel que fa al foment del civisme, els nens i nenes del Consell d’Infants va decidir que la millor forma de difondre els valors del civisme a la via pública era fer un vídeo amb ajuda de Vallirana Televisió. Estan previstes noves trobades fora del calendari establert inicialment per a la realització de les gravacions. El resultat final es farà públic el dia de l’acte de tancament, que serà el dijous 25 d’abril.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem