cercador

ENQUESTA

Consideres interessant que l'Ajuntament de Vallirana incrementi la seva presència a les xarxes socials?

  • Inici
  • El CN Vallirana campió d'Espanya de 3a Divisió

El CN Vallirana campió d'Espanya de 3a Divisió

Fotografia CN ValliranaFotografia CN Valliranaampliar imatge [+]

Fotografia CN ValliranaFotografia CN Valliranaampliar imatge [+]

Fotografia CN ValliranaFotografia CN Valliranaampliar imatge [+]

Fotografia CN ValliranaFotografia CN Valliranaampliar imatge [+]

De waterpolo aquest cap de setmana a Huétor (Granada)

13/05/2019. L’equip masculí absolut de waterpolo del Club Natació Vallirana es va proclamar aquest cap de setmana campió d’Espanya de 3a divisió en guanyar a la final a l’equip amfitrió del torneig, el CN Huetor Vega, a la tanda de penals després que els 4 períodes del partit van acabar 5-5. A la tanda de penals els valliranencs van guanyar 4-3.

En un torneig final amb la participació de 12 equips repartits en 4 grups de 3, l’equip del CN Vallirana va quedar enquadrat al grup B amb CN Castellae (Burgos) i CN Ciutat (Palma Mallorca), on va quedar 2n en guanyar 29-2 al Castellae i perdre 3-4 amb el CN Ciutat. Al quarts de final va guanyar per 8-4 al CN Cuatro Caminos (Madrid). A les semifinals va guanyar 7-5 al CN Sant Adrià, arribant així a la comentada final.

El partit de la final va ser molt emocionant i amb diferents alternatives. El primer quart va acabar amb la victòria valliranenca per 1-2, i el segon per 0-2. Això va fer que a la meitat de la final el CN Vallirana guanyava per 1-4. Però els locals van reaccionar i amb parcials de 2-1 i 2-0 van igualar el marcador. Al final, l’encert des del punt de penal va donar el títol als valliranencs.

Cal destacar que l'èxit del CN Vallirana s'ha produit amb un equip molt jove amb alguns jugadors cadets, i amb els més veterans nascuts el 1997.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem