cercador

ENQUESTA

Consideres interessant que l'Ajuntament de Vallirana incrementi la seva presència a les xarxes socials?

  • Inici
  • El circ, el correfoc i els concerts, les activitats més populars de la Festa Major

El circ, el correfoc i els concerts, les activitats més populars de la Festa Major

Los Caneca ShowLos Caneca Showampliar imatge [+]

Correfoc 2010Correfoc 2010ampliar imatge [+]

Ball de Festa MajorBall de Festa Majorampliar imatge [+]

Nit JoveNit Joveampliar imatge [+]

Dissabte es van realitzar les activitats amb més afluència de públic de la Festa Major. Unes activitats que van donar el tret de sortida al cap de setmana més festiu de Sant Mateu.

L’espectacle de circ Los Caneca Show, de la companyia Los Caneca va iniciar, dissabte a la tarda, les activitats amb més afluència del cap de setmana. Es tracta d’un espectacle divertit i tendre, dirigit als més petits, que va sorprendre nens i adults amb acrobàcies, malabars i molt d’humor, amb Nano i Tite com a protagonistes. El públic va participar molt i va gaudir d’una estona familiar i divertida al Parc Central.

Al vespre, l’activitat estrella del programa va ser el correfoc, amb la participació del Ball de Diables Banyuts de Vallirana, l’Apocaleus-Drac de set caps, el grallers de Vallirana i els grallers El vent de la Bèstia. Enguany, el recorregut va ser a l’inversa, sortint de l’Ajuntament, fins al carrer de l’Església. Un canvi que es va produir amb normalitat i va guanyar-se una gran participació ciutadana.

La nit de dissabte va acabar sense pluja i amb la música com a protagonista, amb el Ball de Festa Major, al Casino Valliranenc, a càrrec del Grup Imperator, i la Nit Jove, que enguany va tenir una valoració molt positiva amb més de 500 assistents, i les actuacions dels grups locals Batalla Léxica i DeKalle i el grup estrella ZPU, amb els seus teloners, Rosa Rosario.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem