cercador

ENQUESTA

En les properes dates hi haurà eleccions generals (28 abril) i municipals i europees (26 maig). Tens clar si votaràs i a qui?

  • Inici
  • Diada solemne i esportiva a Vallirana

Diada solemne i esportiva a Vallirana

Consulteu els actes previstos i els horaris

4/9/2018. Un any més Vallirana celebra la Diada de Catalunya amb actes solemnes i esportius. El dilluns, 10 de setembre, se celebrarà, a la pista del Casino Valliranenc, la Vigília de la Diada Nacional de Catalunya.

A partir de les 22 h, els assistents podran gaudir de l’actuació de l’Esbart Dansaire La Faràndula de Vallirana i d’una ballada de sardanes amb la Cobla Ciutat de Cornellà. A les 12 de la nit, l’acte clourà amb el cant de l’Himne Nacional de Catalunya i amb coca i cava per a tothom.

Pel que fa a l’esport, dimarts dia 11 se celebra la 30a edició de la Cursa Popular de Vallirana “11 de Setembre”, sota la coorganització de la Regidoria d’Esports i el Club Triatló Vallirana.
Com els anys anteriors, hi haurà diverses curses infantils i una de sènior de 5 km. Les inscripcions es poden fer al Complex Esportiu Municipal fins divendres dia 7 de setembre o el mateix dia, de 8.45 a 9.30 h, al Camp de Futbol.

Horari Cursa Popular:
De 8.45 a 9.30 h: lliurament de dorsals i inscripcions
9.45 h: curses infantils
10.15 h: Cursa Popular 5 km


Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem