cercador

ENQUESTA

En les properes dates hi haurà eleccions generals (28 abril) i municipals i europees (26 maig). Tens clar si votaràs i a qui?

  • Inici
  • Darreres places per al Vallirana Emprèn 2018

Darreres places per al Vallirana Emprèn 2018

Formació i ajuts per a emprenedors/ores en la 5 edició del projecte

11/05/2018. Aquest matí s’ha presentat a la Sala de Plens de l’Ajuntament de Vallirana la 5a edició del Projecte Vallirana Emprèn de promoció d’activitats econòmiques i lluita contra l’atur en clau d’autoocupació, fomentant l’economia social i cooperativa. El projecte inclou 100 hores de formació i ajuts econòmics per a la formació d’empreses i llocs de treball. A l’acte hi ha assistit l’alcaldessa de Vallirana, Eva Martínez, la regidora d’Ocupació, Comerç, Empresa, Consum i Turisme, Núria Ruiz, així com a tècnics i representants de l’empresa Consultoria Constructiva, Gestió Integral SCCL i l’Ateneu Cooperatiu del Baix Llobregat.

La formació s’iniciarà el 16 de maig i resten dues places per cobrir tota l’oferta que ofereix l’Ajuntament.

Novetats

Vallirana Emprèn 2018 presenta com a principals novetats un enfocament formatiu més dirigit en la preparació emocional dels participants per emprendre, incidint en les aptituds necessàries i en un acompanyament emocional, així com la inclusió de formació en Tècniques de Venda.

Ajuts

A part de la formació gratuïta, l’Ajuntament ofereix un ajut de 2.500 € per 12 mesos d’activitat contínua, que es poden completar amb 1.000 € més en el cas que el negoci s’estableixi a Vallirana, i amb l’opció d’aconseguir un dels premis als Millors Plans d’Empresa del curs, que estan dotats amb 1.500, 1.000 i 500 € per al primer, segon i tercer premi respectivament.

També cal recordar que l’Ajuntament té activada la Subvenció Foment i Millora de l’Ocupació i de l’Activitat Econòmica a Vallirana 2018, a la qual també s’hi poden acollir les noves empreses sorgides del Vallirana Emprèn 2018 amb ajuts per a la contractació de treballadors/ores.

S’ofereix també assessorament individualitzat dels plans d’empresa i suport a la creació i consolidació de les empreses des de l’Oficina d’Atenció a l’Empresa de Vallirana.

Accions

• Formació Emprenedoria (100 h) del 16 de maig al 29 de juny
• Sessions d’assessorament individual dels Plans d’Empresa del 30 de juny al 15 de juliol
• Presentació dels projectes empresarials per participar en el concurs “Vallirana Emprèn 2018, foment de l’Economia Social i Cooperativa” del 15 de juliol al 22 de setembre
• Sessió grupal d’assessorament “Presentació de projectes davant públic” el 16 d’octubre
• Presentació davant jurat qualificador dels projectes empresarials al concurs i lliurament de premis el 19 d’octubre

Èxits

En les 4 anteriors edicions els principals resultats han estat la constitució de 6 cooperatives, 2 SCP, 2 SL i 5 autònoms, 33 nous llocs de treball creats, i creació de nous serveis al municipi.

Documents relacionats

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem