cercador

ENQUESTA

En les properes dates hi haurà eleccions generals (28 abril) i municipals i europees (26 maig). Tens clar si votaràs i a qui?

  • Inici
  • Correfoc d’aniversari i Mercat de l’Alegria sota la pluja

Correfoc d’aniversari i Mercat de l’Alegria sota la pluja

La pluja va deslluir dissabte el correfoc d’aniversari i les activitats de l’Esplai

14/05/2018. El cap de setmana a Vallirana comptava amb dues activitats que es van veure afectades per la pluja de dissabte. La celebració del 20è aniversari dels Diables Banyuts de Vallirana, coincidint amb la Trobada de les Colles de Diables del Baix Llobregat, que va comptar amb més de 400 diables que van poder fer el correfoc si bé amb certes restriccions i sota una pluja que va anar guanyant protagonisme a mesura que avançava la nit. Per la seva part, el Grup d’Esplai no va poder celebrar el MercaFest de dissabte a la nit i va veure molt afectat el Mercat de l’Alegria dissabte a la tarda, en canvi diumenge ja va poder funcionar amb normalitat.

Des de primera hora de la tarda van anar arribant a Vallirana les diferents colles de diables convidades a la celebració. Tots els diables i diablesses es van concentrar al Casino Valliranenc, on van sopar i rebre les indicacions de l’organització. A l’hora d’iniciar-se el Correfoc, que comptava amb dos itineraris paral·lels, plovia poc i es va decidir no suspendre la celebració. La major intensitat de la pluja a mesura que avançava el correfoc va retallar l’exhibició de cadascuna de les colles participants al Parc Central i es va avançar el castell de focs artificials que posava punt i final a la trobada. Vallirana TV us oferirà un vídeo resum de la celebració.

El Grup d’Esplai va veure com dissabte a la tarda el plugim va afectar totalment l’assistència de públic al Mercat de l’Alegria i va obligar a suspendre el MercatFest de la nit. Sortosament, diumenge va sortir el sol, i malgrat la baixada de temperatura, els infants ja van poder gaudir de les paradetes de jocs que es van instal·lar al Parc Central, enguany dedicades al món del joc de Mario Bros.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem