cercador

ENQUESTA

Els resultats de les eleccions municipals 2019 ¿t'han sorprés?

  • Inici
  • Convocat el X Concurs de Fotografia de Festa Major de l’Associació Fotogràfica

Convocat el X Concurs de Fotografia de Festa Major de l’Associació Fotogràfica

Premi "Festa Major" 2017: Cristina Buquet "Esclat de colors sobre Vallirana"Premi "Festa Major" 2017: Cristina Buquet "Esclat de colors sobre Vallirana"ampliar imatge [+]

A part de Sant Mateu també inclou una categoria de “Lleure i Cultura”

01/08/2018. Ja es poden començar a fer fotografies per participar al X Concurs de Fotografia de Festa Major que organitza l’Associació Fotogràfica de Vallirana, donat que una de les categories és “Lleure i Cultura”, mentre que caldrà esperar-se al setembre per poder fer fotografies que participin a la categoria de “Festa Major”. El concurs és obert a totes les persones aficionades a la fotografia que pertanyin a la província de Barcelona.

Totes les fotografies que es presentin hauran de ser actuals, inèdites i originals del tema corresponent. Cada concursant podrà presentar un màxim de 3 fotografies per tema, impreses en paper fotogràfic i amb una mida de 20 x 30 cm. Les fotografies hauran d’anar identificades al dors amb un pseudònim i amb el títol de l’obra. També es poden presentar les fotografies enviant un correu electrònic a afvallirana@hotmail.com, indicant que són fotografies per al concurs i adjuntant els arxius corresponents.

La data per presentar les fotografies és del 10 de setembre i fins al 14 d’octubre. El lliurament de premis es farà el 9 de novembre de 2018, a les 8 del vespre, coincidint amb la inauguració de l’exposició dels treballs presentats al concurs.

Els premis no es podran considerar deserts i consistiran en:
• Tema 1: “Activitats de la Festa Major de Vallirana”
o Primer premi: 100 € i trofeu artesanal
• Tema 2: “Lleure i Cultura”
o Primer premi: 100 € i trofeu artesanal
o Segon premi: 75 € i trofeu artesanal
o Tercer premi: 50 € i trofeu artesanal

Podeu consultar les bases en el document adjunt.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem