cercador

ENQUESTA

Els resultats de les eleccions municipals 2019 ¿t'han sorprés?

  • Inici
  • Comerços de Vallirana omplen la primavera de cançons!

Comerços de Vallirana omplen la primavera de cançons!

Campanya de Sant Jordi amb més de 50 cartells en establiments comercials adherits al Voluntariat per la llengua

12/04/2019. L’Oficina de Català de Vallirana, del Consorci per a la Normalització Lingüística, comença la campanya de Sant Jordi en establiments comercials adherits al Voluntariat per la llengua (VxL) amb uns cartells que conviden a escoltar cançons cantades en català.

La campanya d’aquesta primavera es diu Sant Jordi, una festa de cançons! Per dur-la a terme s’han seleccionat fragments de cançons en català de tots els temps i estils (la més antiga és El Cant de la Senyera, de 1896; la més nova, Torno a ser jo, d’Oques Grasses, de 2019.) Cada cartell porta una fotografia adient amb el text i un codi QR que, si se li passa l’aplicació, permet sentir la cançó sencera. Se n’han fet 81 models, tots diferents, que han estat repartits entre els comerços i serveis adherits al VxL, amb la idea que siguin exposats als aparadors des d’ara i fins a finals del mes de maig.

A banda de fer visible la llengua i l’Oficina de Català, aquest acte dinamitzador també té altres propòsits tots igual d’importants: fidelitzar els comerços i serveis adherits, divulgar la llengua catalana d’una manera lúdica i popular, difondre el recorregut històric i cultural de la cançó en català i donar a conèixer cançons, autors i grups musicals del domini lingüístic de la nostra llengua.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem