cercador

ENQUESTA

Consideres interessant que l'Ajuntament de Vallirana incrementi la seva presència a les xarxes socials?

  • Inici
  • Comença la campanya per a les Eleccions Municipals 2019

Comença la campanya per a les Eleccions Municipals 2019

Seguiment de la campanya i les eleccions al web municipal

10/05/2019. Des de les 12 de la nit d’avui dijous ens trobem en plena campanya electoral per a les Municipals 2019 del proper 26 de maig. A Vallirana es presenten 7 formacions: Partit dels Socialistes de Catalunya (PSC-PSOE)- Candidatura de Progrés (PSC-CP), Esquerra Republicana de Catalunya - Acord Municipal (ERC -AM), Vallirana Ets Tu (VET-JUNTS), En Comú Podem Vallirana-En Comú Guanyem (ECPVallirana-ECG), Ciutadans Partido de la Ciudadanía (Cs), Junts per Vallirana (JxV), Partit Popular (PP).

El 26 de maig els valliranencs i valliranenques estem cridats a escollir els 17 regidors/ores que formaran el consistori municipal durant els propers 4 anys. Aquestes eleccions coincideixen també amb les Eleccions al Parlament Europeu.

Per part del Departament de Comunicació s’ha ofert a les diferents formacions locals la possibilitat de publicar els actes de la campanya a les municipals i dos documents (pdf, vídeo...) a la secció que s’ha creat al web municipal per a cada grup dins l’apartat Eleccions Municipals 2019. Tanmateix Vallirana TV ofereix a cada formació la gravació d’un acte de campanya amb la posterior publicació del vídeo resum de màxim 5 minuts. Finalment el dia de les eleccions es cobrirà la jornada amb la publicació dels percentatges de participació, els resultats finals i la gravació d’un vídeo de la jornada que inclourà les valoracions dels diferents partits.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem