cercador

ENQUESTA

Consideres interessant que l'Ajuntament de Vallirana incrementi la seva presència a les xarxes socials?

  • Inici
  • Carles Salud i Israel Sola guanyen els concursos de pintura i escultura de Festa Major

Carles Salud i Israel Sola guanyen els concursos de pintura i escultura de Festa Major

Exposició de pinturesExposició de pinturesampliar imatge [+]

"Vallirana terra d'artistes""Vallirana terra d'artistes"ampliar imatge [+]

Ambient Parc CentralAmbient Parc Centralampliar imatge [+]

Carles Salud, guanyador concurs de pinturaCarles Salud, guanyador concurs de pinturaampliar imatge [+]

Israel Sola, guanyador concurs esculturaIsrael Sola, guanyador concurs esculturaampliar imatge [+]

Tots dos concursos van estar organitzats pel Cercle Artístic de Vallirana amb la col•laboració de l’Ajuntament, i van guanyar-se el reconeixement tant dels participants com del públic assistent per la gran qualitat de les obres i el meravellós context en què van ser exposades.

Sota l’eslògan “Vallirana, terra d’artistes”, el Cercle Artístic de Vallirana, amb la col•laboració de l’Ajuntament valliranenc, va organitzar, el diumenge 12 de setembre, un concurs de pintura i un concurs d’escultura amb material reciclable per a totes les edats. L’objectiu: promoure l’art, mostrar el gran talent local, i gaudir d’una jornada assolellada i artística al Parc Central.

La llum, el color i el bon gust pictòric van ser els denominadors comuns de l’exposició de pintures, que va guanyar-se l’atenció de molts visitants per la gran qualitat de les obres i l’agradable paisatge que va mostrar el Parc Central.

Finalment, el guanyador del concurs de pintura va ser el jove Carles Salud, de Vallirana, amb l’obra “El violinista”, qui va guanyar-se l’admiració de tots els presents pel seu talent, el bon ús dels traçats, el color, la naturalitat, i la gran dificultat de la composició de l’obra.

Pel que fa al concurs d’escultura amb material reciclable, el guanyador va ser Israel Sola, seguit de Francisco López i Núria Melchor.

Enrica Sánchez, presidenta del Cercle Artístic, i Paz Egido, regidora de Dinàmiques Culturals i Turisme, van destacar, en acabar el lliurament de premis, la gran qualitat de les obres presentades a concurs i la importància de promoure l’art al municipi. Un fet que va quedar demostrat per la bona organització, una bona assistència i un treballat resultat pictòric.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem