cercador

ENQUESTA

Aquest any la Fira de Nadal avança la seva celebració. En anys anteriors va ser a mitjans de desembre i enguany els dies 1 i 2. Penses que pot ser millor aquest avançament?

  • Inici
  • Campanya de l'Ajuntament, Aigües de Vallirana i Aqualia pel consum responsable d'aigua

Campanya de l'Ajuntament, Aigües de Vallirana i Aqualia pel consum responsable d'aigua

Es demana als ciutadans una actitud responsable en el consum de l'aigua i s'aconsella com fer-ho a través d'un tríptic que s'inclourà en la propera factura

11/01/2018. L'Ajuntament, Aigües de Vallirana i Aqualia han posat en marxa una campanya informativa consistent en l'enviament, juntament amb la facturació, d'un tríptic explicatiu dels hàbits a seguir per fomentar un ús sostenible de l'aigua. D'aquesta manera fan una crida a la població perquè consumeixin aigua amb responsabilitat i aconsellen, per exemple, posar la rentadora a càrrega completa, rentar els aliments en un recipient o tancar l'aixeta mentre es renten els plats. També recomanen la dutxa abans que el bany i usar la cisterna solament quan sigui necessari, estalviant 20 litres d'aigua cada vegada, entre d’altres.

Amb aquesta iniciativa, l’Ajuntament i les empreses que gestionen el servei municipal d’aigües volen recordar als ciutadans que els recursos hídrics no són il·limitats i que cal ser més responsable amb l'ús de l'aigua.

D'altra banda, reduir el reg de zones verdes i limitar la neteja viària amb aigua potable a necessitats estrictament sanitàries són algunes de les mesures que, de moment, s’han pres per pal·liar l'escassetat d'aigua.

A més, també es duran a terme accions de caràcter tècnic. Aqualia i Aigües de Vallirana, sempre en col·laboració amb l'Ajuntament, estan avaluant i controlant els consums domèstics per detectar possibles fuites i consums excessius, avisant al ciutadà perquè la fuita sigui el més breu possible.

També s'han reduït aforaments a les principals urbanitzacions que són a cotes altes, s'ha sol·licitat als grans consumidors del municipi que redueixin el consum i s’està treballant en una important campanya de controls de consums per sectors de xarxa.

Adjuntem el tríptic informatiu

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem