cercador

ENQUESTA

Els resultats de les eleccions municipals 2019 ¿t'han sorprés?

  • Inici
  • Bon inici de les Activitats Familiars del 2n semestre

Bon inici de les Activitats Familiars del 2n semestre

Diumenge passat amb el taller “Submergir-se en un bosc”

09/04/2019. Diumenge 7 d’abril es va donar inici a les propostes de les Activitats Familiars que organitza Vallirana Turisme per al 2n trimestre de l’any amb el taller “Submergir-se en un bosc”. Aquesta activitat pensada per a infants majors de 2 anys es va desenvolupar al bosc Félix Alsina. Les Activitats Familiars formen part de l’agenda d’activitats a l’aire lliure que organitza Vallirana Turisme.

En aquesta ocasió els participants van gaudir de divertides activitats com un teatre d’animals on els més petits de la família van deixar córrer la imaginació alhora que van submergir-se en la gran varietat d’estímuls sensorials del bosc com a espai viu.

Propera Activitat Familiar

La propera activitat familiar serà el taller “La flor inventada” que tindrà lloc el 19 de maig on un guia mediambiental especialitzat il·lustrarà les famílies en el coneixement de les flors silvestres del bosc. S’hi s’explicarà un conte en plena natura i en acabar, els més petits, prepararan la seva marca de flor.

Per a més informació i inscripcions les activitats de Vallirana Turisme: Promoció Econòmica (Passeig dels Horts, 6 - Tel. 936832262 - vlrn.sol@vallirana.cat) de dilluns a divendres de 8.30 a 14.30h i dijous també de 16.30 a 18.30h.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem