cercador

ENQUESTA

Els resultats de les eleccions municipals 2019 ¿t'han sorprés?

  • Inici
  • BEN NET BEN FET: recordatori sobre la recollida de poda

BEN NET BEN FET: recordatori sobre la recollida de poda

No s’ha de deixar la poda a la zona de contenidors.

8/11/2018. Tot i l’augment exponencial d’usuaris del servei gratuït de recollida a domicili de poda i voluminosos, encara es detecten punts on es deixen les restes de poda dins o a l’exterior dels contenidors i/o s'aboca terra als contenidors. Uns comportaments que generen despeses addicionals i embruten els carrers del municipi.

Des de l’inici de la campanya BEN NET BEN FET s’ha incidit en la divulgació d’aquest servei gratuït amb campanyes informatives que han generat un increment important d’usuaris, però encara cal millorar.

Els usuaris que tinguin restes de poda han de contactar amb el servei a domicili mitjançant el telèfon gratuït 900 168 167, el correu electrònic vlrn.recollides@vallirana.cat o el whatsapp 628 137 576. Des del servei se’ls informarà del dia que es passarà a recollir la poda mitjançant els sacs que lliura l’Ajuntament als usuaris del servei.

La Regidoria de Medi Ambient recomana utilitzar el sac i eliminar l’ús de la bossa o els fardells, ja que el sac permet descarregar més fàcilment i de manera més segura les restes de poda, i el sac se li retorna directament a l’usuari. No hi poden haver restes de runa ni de terra, ni superar el pes màxim establert. En el cas dels fardells, han de ser manipulables per una persona.

L’Ajuntament agraeix la col·laboració de tots els usuaris del servei i recomana a tots els veïns i veïnes que generen restes de poda que contactin amb aquest servei gratuït. Cooperem per una Vallirana més neta. Cooperem pel Civisme.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem