cercador

ENQUESTA

Aquest any la Fira de Nadal avança la seva celebració. En anys anteriors va ser a mitjans de desembre i enguany els dies 1 i 2. Penses que pot ser millor aquest avançament?

  • Inici
  • Aviat s'iniciaran les obres de remodelació del vial d'accés al CAP

Aviat s'iniciaran les obres de remodelació del vial d'accés al CAP

S'eixamplarà la calçada, es construirà una rampa per a vianants i es resfaltarà tot el tram. Podran haver-hi restriccions en l'accés de vehicles.

4/1/2018. Està previst que a partir del 15 de gener s'iniciïn les obres de remodelació del vial d'accés al CAP, carrer Doctor Josep Piqué, que consistiran a eliminar els obstacles i jardineres del vial, eixamplar la calçada per a permetre el doble sentit de circulació, construir una rampa per a vianants a una banda del vial, i el reasfaltat i senyalització de tot el tram.

El pressupost de l'obra és de 60.134,19 €, IVA inclòs i està previst que tinguin una durada aproximada d'un mes.

Durant l'execució de les obres es produiran restriccions en l'accés de vehicles al CAP. Es donarà pas alternatiu per a permetre el pas dels vehicles d'emergència i l'accés de vianants al CAP estarà garantit en tot moment.

Pel que fa a l'aparcament, es podrà aparcar al carrer Joan Capri, i a l'aparcament al costat de la Ronda de la Barquera.

Al mapa adjunt podeu veure la zona afectada i els aparcaments alternatius.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem