cercador

ENQUESTA

En les properes dates hi haurà eleccions generals (28 abril) i municipals i europees (26 maig). Tens clar si votaràs i a qui?

  • Inici
  • Assolit el 85,49 % del Pla d’Actuació Municipal 2015-2019

Assolit el 85,49 % del Pla d’Actuació Municipal 2015-2019

Podeu veure el vídeo a l’enllaç adjunt

29/11/2018. A pocs mesos del venciment del Pla d’Actuació Municipal (PAM) 2015-2019, l’equip de govern presenta el seu estat d’execució a novembre de 2018, amb un assoliment del 85,49 %. Es tracta d’una mostra més de transparència i de bona gestió municipal on la ciutadania pot veure les accions que s’han portat a terme i el grau de compliment que s’ha assolit.

Àrea de Règim Intern: 91,54 %
Destaca la reducció de l’IBI un 5%, el manteniment del deute públic per sota el 65%, el foment de la creació de nous espais per activar la participació en tots els àmbits i continuar amb la política de transparència i bones pràctiques.

Serveis Territorials: 85 %
Algunes de les accions aconseguides són reforçar el Vallibús, potenciar el transport interurbà amb línies de bus exprés, dedicar el 20 % de l’IBI a inversions als barris, crear la Brigada d’Actuació Ràpida, fer l’obertura de totes les franges de protecció contra incendis i continuar amb les mesures del Pla de Xoc Contra Incendis, atorgar la subvenció a empreses i entitats per fomentar l’ocupació, i donar suport al comerç de proximitat.

Serveis a la Persona: 95,22 %
Les més destacades de les accions assolides són l’elaboració d’un pla municipal Educatiu i Contra el Fracàs Escolar, la creació d’una xarxa de camins escolars, l’increment dels ajuts familiars, l’activació de l’oficina d’emancipació juvenil i la potenciació de la marca Vallirana i les fires anuals.

Inversions i grans projectes: 53,33 %
El gran projecte és el nou pavelló poliesportiu i la nova biblioteca, ubicada al carrer Bon Retir.

EL TOTAL D’ASSOLIMENT A NOVEMBRE DE 2018 ÉS DEL 85,49 %

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem