cercador

ENQUESTA

En les properes dates hi haurà eleccions generals (28 abril) i municipals i europees (26 maig). Tens clar si votaràs i a qui?

  • Inici
  • Aprovada la creació d’un parc de bombers a la zona central del Baix Llobregat

Aprovada la creació d’un parc de bombers a la zona central del Baix Llobregat

La va aprovar el Parlament la setmana passada

04/12/2018. La comissió del Parlament de Catalunya va aprovar incloure en els Pressupostos de la Generalitat per al 2019 una dotació pressupostària per la creació, com a mínim, d’un parc de bombers a la zona central de les muntanyes del Baix Llobregat que doni servei als municipis de Vallirana, Cervelló, Corbera de Llobregat, la Palma de Cervelló i Torrelles de Llobregat. La creació del parc beneficiarà i augmentarà la seguretat als municipis de la zona.

La proposta presentada pel PSC es va aprovar amb els vots en contra de Junts x Catalunya i ERC. L’alcaldessa de Vallirana, Eva Martínez, va ser present a la sessió, acompanyada de l’alcalde de Cervelló, José Ignacio Aparicio. L’alcaldessa va manifestar i reclamar que “és urgent que la Generalitat posi en marxa aquesta resolució per assegurar que es podrà garantir la seguretat dels i les ciutadanes dels municipis de la zona central del Baix Llobregat”. Alhora Eva Martínez va expressar la seva sorpresa davant la intervenció en la comissió de la diputada d’ERC assegurant que aquest parc de bombers no es contemplava en el Pla estratègic de Bombers 2017-2022, l’alcaldessa va dir “és irresponsable no conèixer bé el Pla, on efectivament consta aquesta proposta, ni la situació real i les necessitats d’aquesta àrea de la comarca del Baix Llobregat. Parlem de la seguretat de molts i moltes ciutadanes.”

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem