cercador

ENQUESTA

Consideres interessant que l'Ajuntament de Vallirana incrementi la seva presència a les xarxes socials?

  • Inici
  • Ampliació del servei de Vallibús a partir del 5 de novembre

Ampliació del servei de Vallibús a partir del 5 de novembre

Consulteu els nous horaris i les millores aplicades

31/10/2018. A partir del 5 de novembre entra en funcionament l’horari definitiu del Vallibús, elaborat passat un període de proves de dos mesos i després d’estudiar les propostes de millora dels usuaris del servei. El podeu consultar al document adjunt.

La principal novetat ha estat l’ampliació del temps dels trajectes de cadascuna de les línies, que s’iniciaran mitja hora abans per garantir la puntualitat del servei i assegurar una entrada puntual a les escoles i a l’INS Vall d’Arús.

També s’ha creat una nova expedició a la línia L3 a primera hora del matí per als veïns i veïnes d’El Lledoner i el servei s’inicia a les 6.55 h i no a les 9 h. I, amb la finalitat d’apropar el servei, encara més a la ciutadania, s’han creat 6 parades noves que estan ubicades als carrers Cuatrecasas, Països Catalans, Rambla de la Sobirania, Colòmbia, Venècia i Veneçuela.

El servei del Vallibús s’ha ampliat i també ho han fet els usuaris de manera exponencial durant aquests mesos de prova. És per aquest motiu que l’Ajuntament valora molt positivament la posada en marxa d’aquest nou servei i encoratja la ciutadania a seguir confiant en el transport urbà.

Especialment, en el nou servei de Transport a demanda, que permet connectar els barris de manera fàcil i ràpida i en funció de les necessitats dels valliranencs i valliranenques.

Podeu consultar els nous horaris al document adjunt.

Documents relacionats

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem