cercador

ENQUESTA

Els resultats de les eleccions municipals 2019 ¿t'han sorprés?

  • Inici
  • Acte de lliurament de premis del Concurs de Fotografia de Festa Major

Acte de lliurament de premis del Concurs de Fotografia de Festa Major

Premi "Festa Major" 2017: Cristina Buquet "Esclat de colors sobre Vallirana"Premi "Festa Major" 2017: Cristina Buquet "Esclat de colors sobre Vallirana"ampliar imatge [+]

Aquest divendres, organitzat per l’Associació Fotogràfica

07/11/2018. Divendres 9 a les 20 h es farà l’acte de proclamació de les fotografies guanyadores del X Concurs de Fotografia de Festa Major organitzat per l’Associació Fotogràfica de Vallirana que enguany, a part de la temàtica de la Festa de Sant Mateu, tenia com a segona temàtica “Lleure i cultura”. Amb el lliurament del premis als guanyadors i/o guanyadores es donarà inici a l’exposició de totes les fotografies presentades al concurs.

Els premis no es podran considerar deserts i consistiran en un únic premi a la categoria “Activitats de la Festa Major de Vallirana” que consistirà en 100 € i trofeu artesanal, i en tres premis a la categoria “Lleure i Cultura”. En aquest cas, el primer premi serà també de 100 € i trofeu artesanal, mentre que el segons serà de 75 € i trofeu artesanal i el tercer, de 50 € i trofeu artesanal. Cada concursant tindrà opció a un sol premi per tema.

L’exposició es podrà veure a la Masia Molí de Can Batlle fins al 25 de novembre.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem