cercador

ENQUESTA

Consideres interessant que l'Ajuntament de Vallirana incrementi la seva presència a les xarxes socials?

Abocaments incontrolats

D’acord amb l’Ordenança de Policia i Bon Govern de la via pública, en el seu article 85, queden prohibits l’abocament o l’abandonament incontrolat de tota mena de residus, qualsevol que sigui el seu volum, així com la seva incineració o enterrament en tot el terme municipal.

En cas de generar brossa vegetal del jardí, de l’hort, o de neteja de parcel•les en petites quantitats, sempre que aquestes restes no siguin llenyoses, existeixen diferents opcions:

- Portar-la a la Deixalleria (amb un màxim de 1 m3 de volum).
- Fer compost casolà. D’aquesta manera podeu proveir-vos per al propi consum.
- En el període d’autorització municipal extraordinària d’hivern, cremar-la.
- Trucar al telèfon de recollida de voluminosos i poda 900 168 167, enviar un whatsapp al 628 137 576 o un email a recollides@vallirana.cat.

Quan es genera gran quantitat de restes vegetals i/o fracció llenyosa,com és el cas de neteges de parcel•les i/o tala d’arbres, cal PREVEURE que aquestes restes no s’admeten a la deixalleria. En aquest cas, l’opció és portar-la a una planta de compostatge.

En cas de voler desfer-se d’algun moble o estri vell, les opcions són:

- Portar-ho a la Deixalleria.
- Trucar al telèfon de recollida de voluminosos i poda 900 168 167, enviar un whatsapp al 628 137 576 o un email a recollides@vallirana.cat. Haureu de donar el vostre telèfon per tal de contactar amb vosaltres i dir-vos el dia i les condicions en que s’ha de deixar per passar a recollir-ho.

Documents relacionats

Gestió de Residus

L’aplicació progressiva de les propostes del pla d’acció resultant de l’auditoria ambiental, especialment per que fa a la recollida selectiva de residus; afavorir la mobilitat, tant...

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem