cercador

ENQUESTA

En les properes dates hi haurà eleccions generals (28 abril) i municipals i europees (26 maig). Tens clar si votaràs i a qui?

  • Inici
  • A punt la 1a fase d’asfaltat d’aquest estiu

A punt la 1a fase d’asfaltat d’aquest estiu

Foto d'arxiuFoto d'arxiuampliar imatge [+]

Zona d'asfaltat de la Vall del SolZona d'asfaltat de la Vall del Solampliar imatge [+]

Plànol amb els recorreguts alternatius durant les obres d'asfaltat a la Vall del SolPlànol amb els recorreguts alternatius durant les obres d'asfaltat a la Vall del Solampliar imatge [+]

10/07/2018. A mitjans de juliol, inicialment el dilluns 16, es començaran les feines de reparació del paviment asfàltic en diferents punts del municipi. Una actuació que es concentrarà en dues fases, la primera del 16 al 26 de juliol, i la segona durant les darreres setmanes d’agost.

Les actuacions suposaran una superfície d’asfaltat de 8.800 m², amb un pressupost, IVA inclòs, de 240.000 €. Les obres s’han adjudicat a l’empresa Agrupación Guinovart OSH SA.

Les actuacions i programació de talls seran els següents:

• Del 16 al 26 de juliol:
o Carrer Girona
o Carrer Riu Onyar
o Carrer Riu Mugueta i Riu Llobregat
o Carrer Moreneta i Pintor Mir
o Carrer Uruguai
• Segona quinzena d’agost:
o Carrer Riera
o Avinguda Vall del Sol i carrer Canigó

Aquesta darrera actuació és la més important, i suposarà l’habilitació d’un pas alternatiu per l’avinguda Verge de Montserrat i el carrer Canigó.

Per part de l’empresa constructora es prendran totes les mesures possibles per a minimitzar els perjudicis que puguin ocasionar les obres, que serviran per a una millora necessària en aquestes vies.

En les imatges adjuntes es pot veure l’afectació en les feines a l’avinguda de la Vall del Sol i c/ del Canigó, així com els recorreguts alternatius quan es vegi afectat el trànsit per aquestes vies.

Idiomes ES |  EN |  FR 

Cercador de Paraules

Carrerer

Guia urbana de Vallirana Anar a la pàgina del carrerer de Vallirana

Destaquem